+25%

+25%

98.5M

Approved transactions

Regular review transactions

Sistem Pengurusan Ejen No 1 di Malaysia

Solusi Digital Untuk HQ Urus Ejen dengan Lebih Sistematik

Trusted great entrepreneurs like

Izzlyku Andalusia BLANK Demica

Ejen Berdaftar
0
SKU Berdaftar
0
Transaksi
0
Ejen Berdaftar
0
SKU Berdaftar
0
Transaksi
0

Maksimakan lagi operasi Sistem Ejen anda dengan penggunaan Sistem EjenGO

Fungsi sistem yang komprehensif dibina khas untuk bantu HQ mudahkan operasi bisnes sistem ejen dan stokis.

REPORTS

MARKETING

product management

Score & Ranking

ORDER MANAGEMENT

agent management

Nikmati pengalaman terbaru dalam dunia sistem ejen dengan penggunaan EjenGO Versi 3

EjenGO versi baru kini lebih komprehensif, lebih produktif dan lebih laju untuk penggunaan bisnes ejen anda

Pengurusan Ejen Kemudahan menguruskan ejen anda dalam sistem.
Save time and energy when managing your agents activites in your business.
  • Automasi Rekruit Ejen

    Jimatkan masa ejen anda mendaftar downline dengan fungsi auto-registration link.

  • Selesaikan Semua Komisyen Ejen Dalam 1 minit

    Pembayaran komisyen kini lebih cepat dan mudah dengan fungsi Bulk Comission Transfer.

  • Highlight Pencapaian Ejen

    Fungsi Hall of Fame dan Score & Ranking bantu beri penghargaan kepada Top Sales Ejen anda.

Click Here
Pengurusan Ejen Kemudahan menguruskan ejen anda dalam sistem.
Save time and energy when managing your agents activites in your business.
  • Automasi Rekruit Ejen

    Jimatkan masa ejen anda mendaftar downline dengan fungsi auto-registration link.

  • Selesaikan Semua Komisyen Ejen Dalam 1 minit

    Pembayaran komisyen kini lebih cepat dan mudah dengan fungsi Bulk Comission Transfer.

  • Highlight Pencapaian Ejen

    Fungsi Hall of Fame dan Score & Ranking bantu beri penghargaan kepada Top Sales Ejen anda.

Click Here
Pengurusan Ejen Kemudahan menguruskan ejen anda dalam sistem.
Save time and energy when managing your agents activites in your business.
  • Automasi Rekruit Ejen

    Jimatkan masa ejen anda mendaftar downline dengan fungsi auto-registration link.

  • Selesaikan Semua Komisyen Ejen Dalam 1 minit

    Pembayaran komisyen kini lebih cepat dan mudah dengan fungsi Bulk Comission Transfer.

  • Highlight Pencapaian Ejen

    Fungsi Hall of Fame dan Score & Ranking bantu beri penghargaan kepada Top Sales Ejen anda.

Click Here
Pengurusan Ejen Kemudahan menguruskan ejen anda dalam sistem.
Save time and energy when managing your agents activites in your business.
  • Automasi Rekruit Ejen

    Jimatkan masa ejen anda mendaftar downline dengan fungsi auto-registration link.

  • Selesaikan Semua Komisyen Ejen Dalam 1 minit

    Pembayaran komisyen kini lebih cepat dan mudah dengan fungsi Bulk Comission Transfer.

  • Highlight Pencapaian Ejen

    Fungsi Hall of Fame dan Score & Ranking bantu beri penghargaan kepada Top Sales Ejen anda.

Click Here
Pengurusan Order & Inventori Urus order dan stok anda secar efisien
Tidak perlu lagi Excel atau Google Sheet. Hanya EjenGO
  • 20+ kurier integrasi untuk HQ

    Kurier yang mengikut ketetapan harga anda

  • Pantau proses stock-in dan stock out

    Rancang, pantau dan kemaskini stok inventori HQ secara efektif

  • Penuhi dan hantar pesanan dengan pantas.

    Lihat pesanan masuk dan pantau status penghantaran order kepada ejen atau pelanggan

Click Here
Sales Booster Naikkan jualan HQ dengan strategi penjualan yang tepat
Features EjenGO dibina khas untuk boostkan sales HQ
  • Voucher

    Tawarkan voucher untuk memperkenalkan produk baru, jualan promosi bermusim untuk tingkatkan jualan.

  • Product Package

    Tingkatkan average prder value syarikat dengan strategi produk pakej dengan menawarkan pakej yang unik dan menarik.

  • Points & Reward

    Naikkan semangat Ejen untuk menjual dengan kempen Points & Reward dengan ganjaran yang ditetapkan oleh HQ.

Click Here
LAPORAN DAN ANALISISSegala data penting untuk kembangkan lagi bisnes anda.
Laporan penting untuk anda sebagi Founder dan HQ
  • 1 Dashboard, 15+ Data

    Lihat metrik utama syarikat melalui paparan Dashboard.

  • Real-Time

    Data keluar masuk secara real time untuk memudahkan HQ pantau progress syarikatf

  • Trend dan Insight HQ

    Data visualisasi yang ditambah baik memudahkan HQ untuk membaca trend jualan, produk dan aktiviti rekrutmen

Click Here

Apa Lagi Kelebihan EjenGO

Komitmen kami dalam memberikan yang terbaik untuk anda

๐ŸŒ— Dark/Light Theme ๐Ÿค– AI Sales ๐Ÿ“ฐ Newsfeed ๐Ÿ–ฅ๏ธ Dashboard ๐Ÿ’ฐ Points & Reward ๐Ÿš› Courier integration ๐Ÿง” Hall of fame ๐Ÿ“ˆ Score & ranking ๐Ÿ“Š Leadership board ๐Ÿท๏ธ White Label ๐Ÿ–‡๏ธ Variance ๐ŸŒ Own domain
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ป Landing Page ๐Ÿท๏ธ๐Ÿท๏ธ Double white label ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ผ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ’ผ Multiple staff role ๐Ÿ›’ Fast checkout ๐Ÿงพ Reseller invoice ๐Ÿ“„ Customer invoice ๐Ÿ“ก KPI monitoring โœจ Family tree ๐Ÿงฎ Commission calculation ๐Ÿ’ต Manual transfer payment ๐Ÿฆ FPX payment

Paparan Sistem Personal

Nama, logo warna syarikat anda boleh diubah dan membuatkan paparan sistem lebih personal.

Jaminan Sekuriti

Jaminan Sekuriti dari syarikat kami 100% selamat dan memberi ketenangan kepada anda.

Full Support

Talian support dari team kami jika anda menghadapi masalah berkenaan sistem.

Detail Report

Informasi report yang lebih detail untuk reference syarikat anda menilai prestasi bulan ke bulan atau tahun ke tahun.

Human Interaction

Kami sentiasa memastikan teknologi dan manusia seiring dengan zaman agar anda lebih difahami.

Tersusun dan Lengkap

Jaminan data yang lebih tersusun dan lengkap untuk anda lihat pada bila-bila masa di mana jua.

Struktur Dalam Ejen2u

Komitmen kami dalam memberikan yang terbaik untuk anda

Langgan Sistem

Sesuai Untuk Setiap Keperluan Pelan Syarikat

GOLD

BASIC PLAN

PLATINUM

EFFICIENCY

VIP

HIGH IMPACT

Structure Trading / Centralized Trading /Centralized Trading / Centralized
No. of Level 2 5 Up to 10
Orders
Customers
Resellers 50
Product 20
Variation
White Label
HQ Branch (Centralize Only) 5
Double White Label
Domain Default Add-on Custom
Landing Page Default Default Personalised

GOLD

BASIC PLAN

PLATINUM

EFFICIENCY

VIP

HIGH IMPACT

Newsfeed
Dashboard
Top Performer
Hall of Fames
Score & Ranking (Details)
Marketing Tools Management 3GB
Inventory Management
Multiple Staff Role
Chatbot AI Coming Soon

GOLD

BASIC PLAN

PLATINUM

EFFICIENCY

VIP

HIGH IMPACT

Create Order (Agent)
Create Order (HQ)
Create Order (Team Sales)
Bulk Process Order
AWB Printing
Bulk Invoice Download
Bulk Shipping Label Download
Bulk Packing List Download
Follow-up Unpaid Order (Manual)
Follow-up Unpaid Order (Auto) Coming Soon
Invoice (Customer)
Fast Checkout
Invoice (Reseller)

GOLD

BASIC PLAN

PLATINUM

EFFICIENCY

VIP

HIGH IMPACT

Free Shipping
Limited Time Promotion
Coupon Voucher Group
Coupon Voucher Individuals
Affiliate (Agent) (Centralize Only)
Affiliate (HQ) Coming Soon
Campaign (Recruitment) Coming Soon
Campaign (Sales)
Cashback
Product Bundling
Virtual Product Bundling
Pre-Order

GOLD

BASIC PLAN

PLATINUM

EFFICIENCY

VIP

HIGH IMPACT

Family Tree Reseller
KPI Monitoring
Manual Suspend Reseller
Auto Suspend Reseller
Bulk Promote & Demote Reseller
Bulk Change Upline

GOLD

BASIC PLAN

PLATINUM

EFFICIENCY

VIP

HIGH IMPACT

Details Data Reporting (stored lifetime)
Details Analytics
Settlement Report by EjenPay
Commission Report
Reseller Mapping Coming Soon

GOLD

BASIC PLAN

PLATINUM

EFFICIENCY

VIP

HIGH IMPACT

Create Order (Agent)
Create Order (HQ)
Create Order (Team Sales)
Bulk Process Order
AWB Printing
Bulk Invoice Download
Bulk Shipping Label Download
Recruit Commission
Overriding Commission
Helper Commission
Pass-up Commission
Affiliate Commission
Payslip
Commission Payout by EjenPay
Team Sales Commission
Leadership Commission
Personal Commission

GOLD

BASIC PLAN

PLATINUM

EFFICIENCY

VIP

HIGH IMPACT

Manual Transfer
FPX B2C RM 1.50 RM 1.00 RM 0.70
FPX B2B RM 2.50 RM 2.00 RM 1.70
Settlement T+3 T+2 T+1
Debit Card 2.00% 2.00% 1.80%
Credit Card 2.00% 2.00% 1.80%
Settlement T+4 T+4 T+4
e-Wallet (TnG, Boost etc.) 1.50% 1.50% 1.20%/td>
Settlement T+4 T+4 T+4
EjenCapital Coming Soon
EjenCare
EjenFinancing
Setup Fee Waived Waived Waived
Annual Fee Waived Waived Waived

GOLD

BASIC PLAN

PLATINUM

EFFICIENCY

VIP

HIGH IMPACT

Integration Default Rate Default Rate Default Rate
Bulk Courier Template Available Available Available
Ejen2u Fulfillment Available Available Available
0 +

Usahawan yang menggunakan EjenGo

Sangat membantu dalam menguruskan reseller, menaikkan sale HQ

f********ibeaute HQ

Sistem yang mesra pelanggan. Senang diakses dan mempercepatkan kerja kami

Zee**

User friendly, simple system

Za****

So far mudah untuk saya guna sistem ni

Tina T****** HQ

Proses order agent lebih efisien dan mudah.

Sri B** HQ

Semuanya memuaskan dah the new version will take it closer to skor 10

Sihat A**** HQ

Mudah digunakan. Banyak features baru yg menarik

Semanis K**** HQ

Friendly sistem

Razowa

Mudah guna, mudah untuk pantau sales ejen secara umumnya

Rayhannah

UI yang lebih menarik dan mudah untuk menggunakan features yang disediakan. Data lebih tersusun

Perfume S*****n

MEMUDAHKAN PROSES RESTOCK DAN REPORTING

Maa** HQ

MEMUDAH KAN SEGALA URUSAN DARI DARI DUA SIDE ANTARA AGENT DAN HQ

Family We******g

System sangat user friendly dan staff very responsive towards any issues

EJ Stellar

Mudah di fahami di semua peringkat department termasuk downline

Calla B**** HQ

Interface sistem yang mudah, menarik dan boleh ditambah baik dari masa ke semasa. Team yang sangat awesome dan sangat membantu serta sangat friendly. Bila ada masalah remeh pun rasa tak segan dan tak malu untuk bertanya sebab soalan tu pasti akan di layan dan di jawab. Harga subscription yang sangat berpatutan dan sangat belas ihsan. Setiap kali ada penambahbaikan, ianya adalah PERCUMA! Produk muslim. Semoga servis daripada ejen2u /ejenGo /wemap ini kekal selamanya. Aamiinn

*** HQ

Memudahkan untuk set kuantiti pembelian setiap level, mudah untuk menambah baki stok produk HQ di dalam sistem. Features baru yang diberitahu juga membantu untuk kegunaan kesemua level. Walaupun features baru tidak boleh set specific level tetapi ia boleh digunapakai untuk setiap level dengan option yang diberikan. Ia sangat membantu walaupun belum diexplore sepenuhnya sistem ini.

A**h HQ

Banyak memudahkan pihak HQ untuk handle databased dan paling best ada satu system yang mana agent boleh direct claim loyalty point mereka secara automatic . Sebelum ni hanya menggunakan secara manual

A***m HQ

So far mudah untuk saya guna sistem ni

Tina T****** HQ

Sangat membantu dalam menguruskan reseller, menaikkan sale HQ

f********ibeaute HQ

Sistem yang mesra pelanggan. Senang diakses dan mempercepatkan kerja kami

Zee**

User friendly, simple system

Za****

So far mudah untuk saya guna sistem ni

Tina T****** HQ

Proses order agent lebih efisien dan mudah.

Sri B** HQ

Semuanya memuaskan dah the new version will take it closer to skor 10

Sihat A**** HQ

The new EjenGo tools are game changers! This can absolutely speed up our development and will change how we build and design sites going forward. Huge shoutout to and the entire Ejen2u team! ๐ŸŽ‰

Ameera

Founder of Company

The new EjenGo tools are game changers! This can absolutely speed up our development and will change how we build and design sites going forward. Huge shoutout to and the entire Ejen2u team! ๐ŸŽ‰

Ameera

Founder of Company

The new EjenGo tools are game changers! This can absolutely speed up our development and will change how we build and design sites going forward. Huge shoutout to and the entire Ejen2u team! ๐ŸŽ‰

Ameera

Founder of Company

The new EjenGo tools are game changers! This can absolutely speed up our development and will change how we build and design sites going forward. Huge shoutout to and the entire Ejen2u team! ๐ŸŽ‰

Ameera

Founder of Company

The new EjenGo tools are game changers! This can absolutely speed up our development and will change how we build and design sites going forward. Huge shoutout to and the entire Ejen2u team! ๐ŸŽ‰

Ameera

Founder of Company

The new EjenGo tools are game changers! This can absolutely speed up our development and will change how we build and design sites going forward. Huge shoutout to and the entire Ejen2u team! ๐ŸŽ‰

Ameera

Founder of Company

The new EjenGo tools are game changers! This can absolutely speed up our development and will change how we build and design sites going forward. Huge shoutout to and the entire Ejen2u team! ๐ŸŽ‰

Ameera

Founder of Company

The new EjenGo tools are game changers! This can absolutely speed up our development and will change how we build and design sites going forward. Huge shoutout to and the entire Ejen2u team! ๐ŸŽ‰

Ameera

Founder of Company

The new EjenGo tools are game changers! This can absolutely speed up our development and will change how we build and design sites going forward. Huge shoutout to and the entire Ejen2u team! ๐ŸŽ‰

Ameera

Founder of Company

The new EjenGo tools are game changers! This can absolutely speed up our development and will change how we build and design sites going forward. Huge shoutout to and the entire Ejen2u team! ๐ŸŽ‰

Ameera

Founder of Company

The new EjenGo tools are game changers! This can absolutely speed up our development and will change how we build and design sites going forward. Huge shoutout to and the entire Ejen2u team! ๐ŸŽ‰

Ameera

Founder of Company

The new EjenGo tools are game changers! This can absolutely speed up our development and will change how we build and design sites going forward. Huge shoutout to and the entire Ejen2u team! ๐ŸŽ‰

Ameera

Founder of Company

System sangat user friendly dan staff very responsive towards any issues

EJ Stellar

Mudah di fahami di semua peringkat department termasuk downline

Calla B**** HQ

Interface sistem yang mudah, menarik dan boleh ditambah baik dari masa ke semasa. Team yang sangat awesome dan sangat membantu serta sangat friendly. Bila ada masalah remeh pun rasa tak segan dan tak malu untuk bertanya sebab soalan tu pasti akan di layan dan di jawab. Harga subscription yang sangat berpatutan dan sangat belas ihsan. Setiap kali ada penambahbaikan, ianya adalah PERCUMA! Produk muslim. Semoga servis daripada ejen2u /ejenGo /wemap ini kekal selamanya. Aamiinn

*** HQ

Memudahkan untuk set kuantiti pembelian setiap level, mudah untuk menambah baki stok produk HQ di dalam sistem. Features baru yang diberitahu juga membantu untuk kegunaan kesemua level. Walaupun features baru tidak boleh set specific level tetapi ia boleh digunapakai untuk setiap level dengan option yang diberikan. Ia sangat membantu walaupun belum diexplore sepenuhnya sistem ini.

A**h HQ

Banyak memudahkan pihak HQ untuk handle databased dan paling best ada satu system yang mana agent boleh direct claim loyalty point mereka secara automatic . Sebelum ni hanya menggunakan secara manual

A***m HQ

So far mudah untuk saya guna sistem ni

Tina T****** HQ

Kisah Usahawan

Dapatkan Sesi
Konsultansi PERCUMA!
sekarang

Berminat untuk dapatkan preview demo PERCUMA ini? Sesuai untuk Founder/Leader/Master Stokis sahaja

Book Slot

Submit