ABOUT US

Sama-Sama Naik

Sejarah menunjukkan perniagaan berasaskan ejen telah wujud sejak awal kurun ke 20 lagi, oleh sebab itu kami sangat yakin model bisnes ini dapat membantu produk founder untuk berjaya.

Kami Komited Untuk Bantu Selesaikan Masalah Ejen Anda

Kami di Ejen2u sentiasa mencari solusi terbaik untuk menjadi pelengkap kepada ekosistem ejen ini dan membantu lebih ramai fouder produk diluar sana.

Bermula
0
Jenama Telah Dibantu
0 +
Tim Yang Berdedikasi
0 +

Ejen2u ialah salah satu syarikat permulaan teknologi terkemuka yang fokus pada industri penjual semula (Reseller).

Ditubuhkan pada 2019, dengan pencapaian luar biasa dalam kepakaran kami, kami telah berjaya membantu pengembangan perniagaan lebih daripada 500 PKS.

Kami berusaha untuk menjadi satu-satunya platform di Malaysia dalam menyediakan ekosistem penjual semula yang lengkap untuk komuniti PKS dan komited untuk meningkatkan KDNK ekonomi tidak formal.

Dengan tumpuan pada produk fizikal berasaskan pengguna seperti produk kecantikan, penjagaan kesihatan, F&B, fesyen, produk bayi dan banyak lagi; Ejen2u menyediakan penyelesaian komprehensif untuk founder produk untuk menyelaraskan operasi mereka dan memacu pertumbuhan yang pesat.

Pelabur

Pasukan Pengurusan

Our professional expert team members

Sheikh Ezaiddin

Chief Executive Officer

Imran Hadi

Chief Visionary Officer

Taufiq Zakir

Chief Operating Officer

Alfath Suliman

Chief Technology Officer

Awzair

Chief Financial Officer

Shafiq Ezhan

Creative Director

Saffian Mahmud

Chief Communication Officer

Sertai Pasukan Ejen2u

Kami sangat obses dalam memperjuangkan misi kami memberi solusi terbaik dalam dunia ‘ejenship’. Oleh itu kami sentiasa mencari bakat-bakat hebat untuk sertai pasukan Ejen2u. Adakah anda yang kami cari!

MEDIa