Kami Komited Untuk Bantu Selesaikan Masalah Ejen Anda

Sejarah menunjukkan perniagaan berasaskan ejen telah wujud sejak awal kurun ke 20 lagi, oleh sebab itu kami sangat yakin model bisnes ini dapat membantu produk founder untuk berjaya. Kami di Ejen2u sentiasa mencari solusi terbaik untuk menjadi pelengkap kepada ekosistem ejen ini dan membantu lebih ramai fouder produk diluar sana.
0
Bermula Sejak
0 +
Tim Yang Berdedikasi
0 +
Jenama Telah Dibantu

Sama-Sama Naik

Ejen2u adalah merupakan platform pengurusan ejen terkemuka, yang merevolusikan cara founder produk mengurus ejen mereka secara digital dan meningkatkan perniagaan mereka. Dengan tumpuan pada produk fizikal berasaskan pengguna seperti produk kecantikan, penjagaan kesihatan, F&B, fesyen, produk bayi dan banyak lagi; Ejen2u menyediakan penyelesaian komprehensif untuk founder produk untuk menyelaraskan operasi mereka dan memacu pertumbuhan yang pesat.

 

Terbina dengan teknologi yang terkini, kejayaan ditempa dengan komitmen yang tidak berbelah bahagi untuk memperkasakan pendapatan ejen; Ejen2u bersedia untuk membentuk masa depan pengurusan ejen dan mentakrifkan semula cara founder produk meningkatkan perniagaan mereka dalam era digital. Ejen2u, hashtag sama-sama naik!

Pasukan
Pengurusan

Sertai Pasukan Ejen2u

Kami sangat obses dalam memperjuangkan misi kami memberi solusi terbaik dalam dunia ‘ejenship’. Oleh itu kami sentiasa mencari bakat-bakat hebat untuk sertai pasukan Ejen2u. Adakah anda yang kami cari!

Media